Успешни Онлайн Запознанства в 3 Прости Стъпки - за Мъже

Успешни Онлайн Запознанства в 3 Прости Стъпки - за Мъже

 

Не получавате отговори на съобщенията си в сайтовете за запознанства? Няма проблем, ние имаме решение точно на това,
За целта трябва да изпълните следните три прости стъпки:

1. Улови вниманието й

Ако съобщението ви не се откроява от тълпата, то бързо ще се изгуби в кутията й. 
Ето защо, задаването на въпроси като "Какво става?" И "Здравей, как си?" обикновено НЕ работят. Тези въпроси са скучни и твърде масови в сайт за запознанства.
Някои смятат, че ласкателството ще им помогне и пишат съобщения като "Ти си толкова красива, как може момиче като теб да бъде само?" Това е грешка. 
Жените гледат снизходително, на мъжете които ги възхваляват твърде много, освен това, те получават тонове подобни съобщения. Тя има нужда от нещо различно!
Истинските мъже излъчват увереност. Накарайте я да се почувства така сякаш тя трябва да ви преследва, а не обратното. 
Задайте й интересен въпрос, който не е фокусиран върху външния й вид, и тя ще бъде много по заинтересована да ви отговори.

2. Създай емоция

Когато въпросът ви я накара да усети нещо, вие създавате мигновена връзка. В съзнанието си, тя вече свързва профила ви с емоция. Ако тя е приятна, вероятността да ви отговори е много по-голяма.
Попитайте я въпрос, който предизвиква положително настроение или я разсмива. Хуморът винаги е добра опция - изследователите са установили, че това кара хората да се чувстват по-спокойни и да приемат другия.
Ето защо съобщенията като "Здравей" нямат шанс. Няма искра, няма усещане за любопитство. Посланието му е я кара да чувства единствено отегчение.

3. Накарай я да изпитва нужда да отговори

Когато й зададете забавен въпрос, тя ще изпитва нуждата да ви отговори. Най-добрите въпроси са забавни и достатъчно специфични, защото са лесни за мигновен отговор.
Задаването на отворен въпрос е много по-ефективен от тези, на които може да се отговори с да/не, защото това подготвя много по-дълбок разговор, а жените харесват мъже, които могат да водят разговор.

Изпълнете тези три стъпки в нашият сайт за запознанства Zapoznalnik.com и ще видите как моментално ще подобрите онлайн запознанствата си!


Влизайки в профила си се съгласявам с Декларацията за поверителност и Условията за ползване.

- или -
×
Не е избрана снимка

Търся само сериозни запознанства и разбирам, че при злоупотреба профилът ми ще бъде закрит.
×
ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?
×
ВХОД С FACEBOOK

Влизането чрез Facebook е преустановено!

Ако вече имате акаунт тук, моля въведете фейсбук имейла си, за да ви изпратим детайли за създаване на парола, с която да достъпите профила си:

×
Добави снимка

Моля, изберете лична снимка, на която да се вижда лицето ви.

Не е избрана снимка
×