21 Съвета за Успешна Първа Среща

21 Съвета за Успешна Първа Среща


Най-накрая успяхте, уредихте си среща в Сайта за сериозни запознанства, ами сега? Не се притеснявайте, ето ги нашите съвети, за да бъде тя приятна и успешна:


1. Не се дръжте сякаш сте жертва на проваленият Ви брак, на лошото Ви детство или на някоя болест.


2. Не говорете твърде много за предишните си връзки. Може без да искате да издадете информация за себе си, която не е подходяща за първа среща. А и това е минало. Покажете позитивно отношение към живота и желание за нови неща.


3. Не бъдете отворена книга. Оставете интимните си мисли за периода, в който вече сте изградили доверие помежду си.


4. Не прекалявайте с алкохола. Понякога, уж за да намали напрежението, човек пийва повече, отколкото е необходимо, а непознат не бива да ви вижда в подобна нестабилна ситуация.


5. Увлечени в ежедневието си, гледайте да не одумвате хората около вас, за да не ви вземат за клюкари. Обсъждайте неангажиращи теми, спорт, изкуство, свободно време...


6. Внимавайте да не задавате и твърде много въпроси. Ще изглеждате прекалено любопитни и неделикатни.


7. Не говорете за доходите си. Ако искате човекът срещу вас да усети вашата стойност и истинска същност и да намери привлекателност в тях, няма нужда да разправяте колко изкарвате.


8. Не се хвалете с децата си. Ако нещата потръгнат, бъдещата ви половинка ще се запознае с тях и сам/а ще ги оцени.


9. Не се отпускайте да разказвате за сексуалните си отношения с предишни. Първата среща не е подходяща за подобни разговори.

 

10. Не се оплаквайте. Не мрънкайте, че се чувствате нещастни или самотни. Това си е между вас и приятелите ви. Може да изглежда така, сякаш сте отчаяни или търсещи връзка с погрешни подбуди.


11. Не разказвайте за диетите, които спазвате. Не говорете и за проблемите по барове и дискотеки, които сте имали :).


12.  Не се правете на супер забавен, нито на твърде сериозен, бъдете по средата.


13. Постарайте се за външния си вид. Може да сте по дънки и тениска, но ако отделите специално внимание на прическата и я превърнете в акцент, пак ще предизвикате одобрение.


14. Бъдете мили и учтиви. Нищо не убива срещата по-бързо от арогантността. Ако искате някой да бъде любезен с вас, отвърнете му със същото. Просто отговаряйте спокойно и добронамерено.


15. Искате ли да убедите човека до вас, че сте един за друг? Тогава дублирайте внимателно, разбира се, мимиките, позата на тялото му, на главата. Говорете му със същия тон и ритъм.


16. Бъдете честни. Не използвайте малки лъжи, за да се представите като по-вълнуващи, отколкото сте. Но все пак гледайте да има и мистерия, ако желаете втора среща.


17. Задавайте позитивни въпроси - "Какво те прави щастлив/а?", "Какво харесваш на работата си?", "Кои са важните неща в живота ти?".


18. Изслушвайте. Не прекъсвайте, задавайте допълнителни въпроси. Това ще покаже две неща: че внимавате и сте заинтересовани в разговора. Слушането и говоренето ви трябва да бъде в съотношение 50 на 50.


19. Пре-прочетете профила в сайта за запознанства на желания човек. Ще имате идея за какво да си говорите и ще покажете, че сте подготвен/а.


20. Оставете езика на тялото ви да говори - усмихвайте се, правете контакт очи в очи. Ако наистина се харесвате, то ще се случи несъзнателно.


21. Попитайте за втора среща. Ако се харесвате, не се срамувайте. "Прекарах си супер и искам да те видя отново", кажете го без страх. Ако ви откажат -голяма работа... Но ако усещате искрата, вероятно това е така и за другия. Всичко е любов, но и химия!


Сайт за Сериозни Запознанства - Zapoznalnik.com


Влизайки в профила си се съгласявам с Декларацията за поверителност и Условията за ползване.

- или -
×
Не е избрана снимка

Търся само сериозни запознанства и разбирам, че при злоупотреба профилът ми ще бъде закрит.
×
ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?
×
ВХОД С FACEBOOK

Влизането чрез Facebook е преустановено!

Ако вече имате акаунт тук, моля въведете фейсбук имейла си, за да ви изпратим детайли за създаване на парола, с която да достъпите профила си:

×
Добави снимка

Моля, изберете лична снимка, на която да се вижда лицето ви.

Не е избрана снимка
×